Voor 23:00 besteld is vandaag verzonden

Veelgestelde vragen

1. Hoelang duurt het voordat een bestelling arriveert?
Eenmaal verzonden, zul je je bestelling binnen 15/30 werkdagen ontvangen.

2. Waar komen de producten die jullie aanbieden vandaan?
De producten die we aanbieden op onze webshop zijn vaak afkomstig vanuit Azië, maar komen ook vaak uit Amerika en Europa. 

3. Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Je kunt een bestelling volgen met de track & trace code die je hebt ontvangen via de mail. 

4. Verzenden jullie internationaal?
Ja we bieden wereldwijde verzending aan, echter zitten veel van onze klanten in Nederland en België. Vaak dekken we de kosten in deze landen voor de verzending. De producten reizen dan dus gratis naar je bestemming!

5. Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
Neem contact op met onze klantenservice via email: info@discountshopper.store

7. Hoe kan ik mijn product retourneren?
Bekijk onze pagina retourbeleid voor meer informatie.

8. Mijn product is defect, wat nu?
Als je een product hebt ontvangen dat defect is, zullen we het artikel graag zonder extra kosten vervangen. Neem binnen 48 uur na ontvangst van een bestelling contact met ons op

9. Hoe betaal ik mijn bestelling? Is het veilig?
Je comfort, veiligheid en vertrouwen zijn onze grootste zorg. We gebruiken Secure Socket Layer (SSL) -coderingstechnologie om je gegevens online te beschermen. Je kunt betalen met een bankpas of creditcard of je PayPal-rekening en IDEAL en nog veel meer. We gebruiken https://www.mollie.com als betaalprovider. Dit zijn wereldwijd bekende bedrijven voor betalingsdiensten met externe partijen. Al je creditcardgegevens worden veilig verwerkt en met SSL gecodeerd. De website van PayPal is beveiligd en gecodeerd en biedt een aankoopbescherming voor in aanmerking komende artikelen.

10. Mijn vraag wordt hierboven niet beantwoord, wat moet ik doen?
We helpen je graag! Email: info@discountshopper.store

11. Ik heb een klacht, wat moet ik doen?

“We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@discountshopper.store

12. Waar is het retouradres ?

We zijn gevestigd in China Anhui Sheng Chi Zhou Shi,Gui Chi Qu Jing Ji Kai Fa Qu ,FengHuang Road, Dianzi Xinxi Chanyeyuan#2,BenNiaoXianFei LTD, CO, China, Zip code: 247100. 

13. Hoe maak ik gebruik van de 1 + 1 gratis aanbieding?

Je kunt gebruikmaken aan onze 1+1 gratis aanbiedingen door de kortingscode: 1 GRATIS in te voeren bij je bestelling. Vervolgens krijgen wij jou bestelling binnen met daarin de opgegeven kortingscode waaronder wij 2 stuks opsturen voor de prijs van 1. Voeg 2 x het gewenste item in uw mandje en de kortingscode 1 GRATIS bij het afrekenen.

14. Hoe maak ik gebruik van de 1 + 2 gratis aanbieding?

Je kunt gebruikmaken aan onze 1+2 gratis aanbiedingen door de kortingscode: 2 GRATIS in te voeren bij je bestelling. Vervolgens krijgen wij jou bestelling binnen met daarin de opgegeven kortingscode waaronder wij 3 stuks opsturen voor de prijs van 1. Voeg 3 x het gewenste item in uw mandje en de kortingscode bij het afrekenen

Onze garantie

We staan garant voor de kwaliteit van onze producten, daarom kun je bij ons tot wel 30 dagen na ontvangst je producten eenvoudig retourneren.

Gratis levering

Gratis thuisbezorgd in Nederland en België. Wij nemen de verzendkosten voor eigen rekening.

Altijd veilig afrekenen

We gebruiken een versleutelde SSL beveiliging zodat we een 100% veilige betaalomgeving kunnen garanderen.

24/7 Klantenservice

Wij hechten veel waarde aan een uitstekende klantenservice die 7 dagen per week klaarstaat voor alle vragen en/of klachten.